Din mening.

Vi vil meget gerne høre din mening om vores produkter. Skriv en mail til os med dine erfaringer med Maxi 3 el. Antibak Cleaner eller et af vore andre miljørigtige rengøringsmidler. Så offentliggør vi den her på siden, så andre kan få glæde af det. Vi glæder os til at høre fra dig på maxi3@besma.dk.

Din mening: 

PRØV DET !!.. du fortryder det aldrig ! Hej Besma Jeg har i mange år forsøgt med at finde det helt rigtige middel til at gøre mine motorcykler rent med – de jeg har fundet, har ikke være gode nok, og har ofte været baseret på petroleums produkter – hvilket ikke er lige godt for hverken mig eller motorcyklen. Da det er en speciel motorcross type jeg kørere er mudder, ler, og andet fra naturen, et lige så stort problem som olie og fedt. Da jeg blev introduceret for Maxi3 troede jeg ikke rigtigt på at det skulle være så fantastisk som min kammerat fortalte, men jeg har måtte sande anderledes. Maxi3 er helt fantastisk, og jeg fortæller vidt og bredt om produktet – og der er mange der har fået en lille ”slat” med hjem for at prøve. Nu er Maxi3 så også rykket ind i huset, for vi har fundet ud af at det kan så meget andet end ”bare” at vaske Motorcykler i.. nu kommer det med i vasketøjet (som ofte kan være lige så beskidt som motorcyklen), til gulvvask, i badeværelset og tja… efterhånden er det kun opvask vi ikke bruger det til… For dem der ikke har prøvet det endnu, kan jeg kun lyde som en dårlig reklame – PRØV DET !!.. du fortryder det aldrig ! Med venlig hilsen Thomas Ertmann , Rebild TrialSport.

Slut med ødelagte hænder Ja, man kan godt fjerne stearin … (har afprøvet det):-) P.S Kan fortælle at jeg har afprøvet maxi 3 på mine køkkenskabe – også overskabe, og der skal ikke mere knofedt og ødelagte hænder til for at få det rent. Tak for det …..:-) (Tove fra Fredericia) 

En varm anbefaling For et stykke tid siden lykkedes det mig at købe en flaske Antikalk+ cleaner, og det var super fedt at bruge. Noget af det bedste. …………. Jeg vil varmt anbefale at få det udbredt til nogle almindelige dagligvarebutikker. (Inge fra København)

Et vidundermiddel Maxi 3 er et vidundermiddel – jeg anbefaler det til alle. (Henriette fra Kastrup)

Et verdensklasse produkt Jeg har været den glade og tilfredse bruger af Maxi3 og Antikalk og er nu ved at nå bunden af flaskerne. Jeg fik i sin tid (kan ikke længere erindre tidspunktet) en prøve og brochure på en messe og købte senere produkterne i Føtex. …………….Nu ser jeg så, til min store forundring, at jeg ikke længere kan få disse produkter i supermarkedet! Hvad kan jeg gøre som kunde fra det østjyske, hvis jeg fortsat vil gøre mit hjem rent i et verdensklasse produkt? (Louise fra Århus)

Uretfærdig forskelsbehandling Sidste sommer var vi på campingtur i Egtved i Jylland (dejligt at komme lidt væk fra djævleøen). Vi fik så lige lyst til at se hvilke butikker der var i byen – og her stiftede vi for første gang bekendtskab med ABCLavpris, som uden tvivl er det flotteste supermarked vi længe har set! Alle varer stod som om de skulle til at lave en reklamefilm – alt sod snorlige og priser kunne man se. Her faldt vi så over jeres MAXI3. Ja også her var der fyldt op – og pænt så det ud. Jeg tænkte at jeg ville lave lidt om på varespejlet og tog en flaske MAXI3 (rent hjem) ned i kundevognen. Så her den anden dag skulle jeg gøre vores affaldsbeholder ren og kom i tanke om, at vi vist stadig havde noget MAXI3 stående – og ganske rigtig der var lidt tilbage – så vupti en ordentlig skves op i varmt vand og ud at skrubbe. Så kom konen hjem og sikke en skideballe jeg fik FORDI HUN HAVDE SPARET SÅDAN PÅ DEN, FORDI HUN IKKE KUNNE FINDE DEN DER HVOR VI NORMALT HANDLER IND! Hvorfor skal jeg i XL Byg for at finde et GODT rengøringsprodukt – hvorfor har de ikke produktet i COOP, Dansk Supermarked, SPAR, SuperBest osv.? 

God til det hele Maxi 3 er altid god til rengøring hele året rundt både efter bagning og stegning. Da vi overtog vores lejlighed var den total fedtet og bejet overalt, der fik vi 5 ltr. Maxi 3 af en der brugte det til daglig rengøring, og det tog mere end flydende Ajax. (Anja fra Odense)

Til sorte striber og grimme rande Jeg har lyst til at fortælle, at Maxi 3 for os er uundværlig til nærmest alle rengøringsopgaver. Vi har brugt produktet i mange år og glæder os over, at det nu markedsføres mere markant. For dets nævnte fortræffeligheder er ikke overdrevet. Vi bruger det bl. a. til de sorte striber på campingvognen, som vi havde forsøgt alle andre opreklamerede produkter til. Og lidt på et stykke køkkenrulle og så køre let rundt i tekopperne, så er de grimme rande væk. Vores kande til kaffemaskinen, tekanden og termokanderne nyder også en omgang med Maxi 3! Sådan kunne jeg blive ved. Dejligt med jeres hjemmeside og de gode idéer og råd. (Hanne fra Silkeborg)

Og så er det miljøvenligt! Jeg er malermester og har først for nyligt stiftet bekendtskab med Maxi 3, som jo er et helt fantastisk produkt. Ikke nok med at det er miljøvenligt: det VIRKER! (Peter fra Sæby)

Har brugt det i 20 år Hej Besma, Da jeg snart åbner dørene for Danmarks første Trial butik, vil jeg jo også gerne have andre relevante produkter, det er ikke det store problem, da der ofte kommer sælgere forbi med alt deres happengut.

Jeg forklarer dem ofte at jeg i dag bruger Maxi 3 og jeg har brugt det til alt gennem de sidste 20 år i de firmaer jeg har været ansat i, dette plejer at virke, for når de ved at det er det produkt jeg har brugt, har de ikke noget alternativ der er bedre.

Trial er en lidt ukendt motorsport som vinder frem, og her vil jeg så være den første med en butik, jeg har import af de førende motorcykler, cykler og beklædning i denne branche og vil så gerne supplere med det bedste rengøringsmiddel. I kan se lidt mere om mig og sporten på www.trialaction.dk(Ole fra Tjele)

It’s the best “Jeg har prøvet jeres produkt Maxi 3 og er helt vild med det. It’s the best! Jeg bruger det primært til rengøring og rensning af tøj, gulvtæppe, etc.” (Amandeep fra Amager)

Et must have i hjemmet  “… Jeg er selv helt vildt glad for maxi3, bruger det til rødvinspletter, blodpletter, olie og græspletter, det er fast i husholdningen nu. … Selv min svigerdatter er med på vognen og med to små børn under 2 år, er det et must have produkt i hjemmet. Første gang jeg prøvede det, var ved en messe, hvor jeg fik en flaske stukket i hånden og siden har jeg købt det i supermarkeder, kanon produkt.” (Grete fra Vejle)

Malergrundrens “Som maler brugte jeg førhen alm. malergrundrens meget før forskellige maleropgaver. Det var ikke altid at afvask med denne, på f.eks. træværk, var lige vellykket, især ikke ved meget beskidte emner. Dette, at man ikke kunne afvaske emnerne ordentligt, gav også et mindre holdbart resultat, af de malede emner. Men så var det at jeg var hos min farvehandler for at hente maling en dag. Her viste han mig produktet maxi3, som han lige havde fået i forretningen – ja, dette måtte jeg prøve, og jeg må nok sige at det er noget der virker, ja ganske enkelt: ALT KLARER MAXI3 som en leg! Jeg har siden givet min viden og erfaring med maxi3 videre …”. (Bruno fra Næstved)

“Skønt produkt” (Tina fra Augustenborg)

Hele familien er totalt afhængig “Jeg har brugt Maxi3 og Antibak Cleaner gennem flere år og er sammen med resten af familien blevet totalt afhængig af produkterne. Det er ikke kun mig som husmor, der bruger produkterne, men også min mand og mine børn på 16 og 20 år.

Som rensemiddel er det fantastisk, når den yngste har rodet med scooteren, og hænderne er godt smurt ind i olie. Meget mere effektivt end diverse håndrensecremer, der købes i dyre domme og er meget hårde ved huden. Eller rensning af luftfilter på den ældsted benzinracer. Oliepletter på tøjet går af som en leg. Skæreolien fra værkstedet, der havner på klinkerne eller tæppet i gangen, fjernes med et snuptag med Maxi3 på en klud.

På ferieturen er det en katastrofe ikke at have Maxi3 ved hånden. Der er ikke altid lige let adgang til vaskemuligheder, så en gang pletrensning og en hårtørrer, så er rødvinspletten eller fedtpletten fra grillen værk i løbet af 5 min., og ferien kan fortsætte.

Efter en køretur en sommeraften ligner kølerhjelmen og forruden på bilen en slagmark, hvor det er næsten umuligt at fjerne sporene. Selv efter en tur i en vaskeautomat er pletterne ikke væk. Men en klud med vidundermidlet smurt over de angrebne steder inden turen i automaten giver et fantastisk resultat.

Lidt Maxi3 i sprinklervæsken om vinteren gør også underværker. Når du pudser vinduer forsvinder flueklatterne i en snuptag. Rødvin på trægulvet eller gulvtæppet er ikke noget problem med Maxi3 i nærheden. Campingvognen bliver skinnnende uden sorte streger. Gryden der er brændt på, er ikke tabt for evigt med lidt Maxi3 i bunden.

Jeg kunne blive ved i en uendelighed, for Maxi3 er et helt unikt produkt, der både skåner hænder, miljø og materialer.

Jeg vil ikke glemme Antibak Cleaner, som er helt uundværlig i badeværelset. Her i huset er der ingen kalkrender i toiletterne, og de er meget lette at holde væk. Og det er ikke løgn – produktet fjerner kalt – uden at man skal bruge maske og handsker p.gr.a ætsningsfare. Også dette produkt er skånsomt for bruger og miljø.

Når man en gang har prøvet disse vidunderlige DANSKE produkter, så er man solgt. Jeg kan på det allervarmeste anbefale jeres produkter og benytter enhver lejlighed til at reklamere for jer.” (Ulla fra Vejle)

ANTIKALK+ Cleaner “Jeg har med stor fornøjelse brugt jeres “Antikalk” – og har fortalt vidt og bredt om dette herlige produkt. Jeg har en god veninde, som kommer fra Australien – og gerne vil prøve Antikalk – og jeg sagde flot til hende: ok – det er ikke noget problem, for annoncen på nettet er både på dansk og engelsk!…” (Nina fra Klampenborg) 

Antibak til terazzo og marmor “Jeg har længe brugt maxi3 med godt resultat. Der står, at ANTIBAK kan bruges på terazzogulve, selv om det er et meget surt produkt. Det må så betyde, at det også kan bruges på marmorgulve. Hvis det er rigtigt, lyder det godt, da marmorrens ikke er særligt effektivt…” (Poul fra København)

Fedtpletter på marmorfliser “Jeg fik jeres Maxi3 på kvindemessen i Valby, jeres demonstratrice sagde, at det kunne tage mine fedtpletter på marmorfliserne bag komfuret. Jeg troede ikke rigtig på det, da jeg har prøvet med alverdens midler i årenes løb. Jeg lovede hende at skrive til jer, hvis det lykkedes. Og det må jeg sige, jeg kom det på fliserne med en lille skuresvamp og væk var det. Jeg har nu siddet og studeret brochuren og jeres hjemmeside, det er dejligt med et produkt, der kan bruges til så mange ting, så jeg er blevet glædelig overrasket, og vil hermed sige tak for et dejligt produkt, som holder det i lover …” (Bente fra Albertslund)

Mere plads i rengøringsskabet “Vil bare rose jer for jeres rengøringsmiddel, det er super, min mand brugte det for mange år siden, og nu opdagede han at man kunne få det i supermarkedet – det er selvfølgelig afprøvet med gode resultager. Dejligt, nu behøver jeg ikke have 10 forskellige slags stående. Håber det aldrig går ud af handlen …” (Tina fra Odense)

Sod på glas, umulige pletter på tøj “… Jeg sad lige foran brændeovnen og på glaslågen havde noget sat sig uhjælpeligt fast. Jeg tog mit maxi3 og vupti var det hele væk. Jeg bruger det bla. til umulige pletter på tøjet, det fjerner det grimme i bunden af vinkarafler, og i bunden af vaser. Der er ingen grænser for hvad jeg har brugt det til. Det var bare det, jeg havde lyst til at fortælle jer – tak for produktet…” (Lene fra Randers)

Nikotin på dørkarme “Hejsa! Tak for et godt produkt. Jeg vil bare sige at i godt kan nævne i jeres pletguide at det er supergodt til at fjerne nikotin på bla. dørkarme. Jeg har skullet gøre rent i min afdøde mors lejlighed og hun har røget mindst 40 cigaretter om dagen i 35 år, så der var mere end gult. Jeg tog en skuresvamp og kom lidt maxi3 på og smurte det på dør og karme, lod det sidde et minut og tørrede efter med en klud med vand på og karm/dør blev rene …” (Henriette på mail)

Alle navne og adresser er Besma bekendt.