BESMA DEGREASER+WASH

RENSEVÆSKER PÅ ET HØJT MILJØTEKNISK NIVEAU

Besma

BESMA DEGREASER+WASH

RENSEVÆSKER PÅ ET HØJT MILJØTEKNISK NIVEAU

Det betaler sig at tænke grønt

Sig farvel til petroleum, paraffiner, terpentin, bremserens og andre sundhedsskadelige rensevæsker og goddag til Besma Degreaser+Wash, der på samme tid er både billigere, mere effektiv og skånsom for mennesker og miljø. Besma Degreaser+Wash er en let alkalisk vandbaseret affedter. Den er et effektfuldt valg til opløsning og afvaskning af f.eks. olie, fedt, frisk rustbeskyttelsesmiddel og friske asfalt- og tjærepletter på vaskbare overflader.

Besma Degreaser+Wash

Besma Degreaser+Wash er effektiv til opløsning og afvaskning af f.eks. olie, fedt, frisk rustbeskyttelsesmiddel og friske asfalt- og tjærepletter på vaskbare overflader. Selvom sæben blandes op med vand i forholdet 1:10 er effekten på højde med og måske endda bedre end de traditionelle produkter på markedet.

Bedre arbejdsmiljø

Besma Degreaser+Wash er et oprigtigt alternativ med optimal affedtning uden sundhedsskadelig afdampning som ved traditionelle opløsningsmidler.

Spar penge

Selvom prisen umiddelbart kan virke dyrere, er det langt fra tilfældet. Din brugsopløsning på 10% er ca. 60-75% billigere i brug end de traditionelle produkter til disse renseopgaver. Det vil give en stor reduktion i de samlede årlige omkostninger på indkøb af rensevæske.

Miljø

Besma Degreaser+Wash er produktudviklet med henblik på minimal belastning af det eksterne miljø og indeholder kun C-stoffer. Rensevæsken er let biologisk nedbrydelig.

Bedre miljøregnskab

Når du erstatter de traditionelle opløsningsmidler med Besma Degreaser+Wash mindskes klimaaftrykket, hvilket giver en positiv effekt på virksomhedens miljøregnskab. Det bidrager ikke med VOC.

Spar tid

Du sparer en arbejdsgang. Besma Degreaser+Wash har den fordel, at den affedter og vasker i samme proces uden at efterlade en fedtet film.

Test af Besma Degreaser+Wash på skib

FÆRRE OPLØSNINGSMIDLER TIL SØS

Når der skal rengøres i bund på et skib, anvendes der ofte skrappe midler som petroleum og terpentin. De organiske opløsningsmidler er hårde ved miljøet – og ikke mindst arbejdsmiljøet. Til erstatning af disse midler er Besma Degreaser+Wash et effektivt alternativ, der giver optimal affedtning uden sundhedsskadelig afdampning. Det er udviklet med henblik på minimal belastning i arbejdsmiljøet og af det eksterne miljø. Besma Degreaser+Wash er let biologisk nedbrydelig.

Brug Besma Degreaser+Wash til

  • Affedtning af overflader og motordele
  • Rensning af oliefiltre
  • Vask af dørk i maskinrummet
  • Afvaskning af skot inden maling
  • Fjerne fedt for eksempel under og omkring spil

Spar en arbejdsgang

Besma Degreaser+Wash emulgerer olie og fedt, så disse bestanddele separeres i vaskevandet. Dermed affedter og vasker man i én arbejdsgang og der efterlades ingen fedtet film. Det sparer tid. Bruges der istedet et konventionelt petrokemisk middel som for eksempel terpentin eller petroleum, skal man først affedte og derefter vaske af. 

Læs mere om Besma Degreaser+Wash – Download vores produktflyer her!

BRUG AF BESMA DEGREASER+WASH PÅ ET SKIB

Vi tester Besma Degreaser+Wash på indtørret oliefilm i drypbakkerne i maskinrummet. Der bliver først hældt en lidt ren Besma Degreaser+Wash på og derefter tilført en smule vand med børsten.

Under og omkring spillet på dækket testes Besma Degreaser+Wash på olie. Her anvendes børste og en 10% brugsopløsning. 

Bremserens brugsvejledning

 

Besma Degreaser+Wash til bremserens

Download “Besma Degreaser+Wash brugsvejledning til bremserens“. Her kan du læse mere om produktet og hvordan det skal anvendes. Er du tvivl, så kontakt Besma – vi rådgiver gerne.

ERSTAT BREMSERENS OG FÅ ET BEDRE ARBEJDSMILJØ

Besma Degreaser+Wash er et oprigtigt alternativ med optimal affedtning uden sundhedsskadelig afdampning, som ved brug af traditionel bremserens. Det er godt for dit arbejdsmiljø. Samtidig er Besma Degreaser+Wash billigere i brug end bremserens – det er godt for din økonomi.

Besma Degreaser+Wash løser mange opgaver på værkstedet. Udover at erstatte traditionel bremserens kan det også bruge til grundig afrensning og vask af gulve og værkstedsvægge. Det er også velegnet til rengøring af værkstedsborde.

KVK Hydra Klov halverer forbruget af bremserens

Hos KVK Hydra Klov i Esbjerg har de halveret forbruget af Bremserens. Resultatet er et renere gulv og bedre arbejdsmiljø. Hør Michael fortælle om sine erfaringer med brugen af Besma Degreaser+Wash.

Besma Degreaser+Wash Undervognscentre

 

Besma Degreaser+Wash til industri

Download “Besma Degreaser+Wash brugsvejledning til industri“. Her kan du læse mere om produktet og hvordan det skal anvendes i industrivirksomheder.

Er du tvivl, så kontakt Besma – vi rådgiver gerne.

 

VASK AF GRAVEARM

Gravearm før vask med Besma Degreaser+Wash
Gravearm efter vask med Besma Degreaser+Wash

Vask af gravearm med Besma Degreaser+Wash i en 10% opløsning. Skummet får lov at virke i 5 minutter og skylles derefter af med damprenser. Der er ikke brugt børste.

Væk med organiske opløsningsmidler

Henrik fra Vejle Dinitrolcenter har skabt et bedre arbejdsmiljø ved at skifte de organiske opløsningsmidler ud med Besma Degreaser+Wash. Hør Henrik fortælle om sine erfaringer og baggrunden for skiftet.

UNDERVOGNSCENTRE

Løber efter undervognsbehandling
Vask

Vask af løbere efter undervognsbehandling med Besma Degreaser+Wash i en 2% opløsning. Skummet får lov at virke i 5 minutter og de mere genstridige områder vaskes derefter over med børste.

Besma Degreaser+Wash Undervognscentre

 

Besma Degreaser+Wash til undervognscentre

Download “Besma Degreaser+Wash brugsvejledning til undervognscentre“. Her kan du læse mere om produktet og hvordan det skal anvendes i undervognscentre.

Er du tvivl, så kontakt Besma – vi rådgiver gerne.

 

Gå til Besma Degreaser+Wash produktside.
Login for download af sikkerhedsdatablade med mere.

Vil du vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os. 

//activecampaign