ULTRALYDSRENS & METALAFFEDTNING

RENSEVÆSKER PÅ ET HØJT MILJØTEKNISK NIVEAU
Metalaffedtning

ULTRALYDSRENS & METALAFFEDTNING

RENSEVÆSKER PÅ ET HØJT MILJØTEKNISK NIVEAU

ULTRALYDSRENS & METALAFFEDTNING

TIL REPARATIONS- OG VEDLIGEHOLDELSESOPGAVER

​Mild affedtning til grove opgaver

Du behøver ikke lægge hovedet i blød for at finde en effektiv, økonomisk og miljøvenlig fedt- og olieopløser til metalemner. Besma tilbyder 2 effektive lavtskummende rensevæsker til denne type opgaver:

Macorr W til renseopgaver i temperaturområdet 65-75 °C.
Macorr LS til renseopgaver i temperaturområdet 45-55 °C.

De alkaliske rensevæsker er milde men effektive fedt- og olieopløser til en bred vifte af opgaver, som udføres ved arbejdstemperaturer på hhv. 45-55°C og 65-75°C. De lavtskummende rensevæsker er ideelle til affedtning af metalemner i ultralydskar og i spule- og vaskemaskiner samt vådblæsere og arbejder næsten skumfrit i de angivne temperaturområdet. De opløser effektivt olie, fedt, sod, snavs og smuds på alle metaller (også letmetaller) samt gammelt olie, indtørret fedt og genstridigt snavs før reparations- og serviceopgaver. De er desuden velegnet til opløsning af emulsionsolier efter CNC-bearbejdning på nye metalemner og til rensning i procesbade i forbindelse med renoveringsopgaver. Husk at læse produktinformationen på det enkelte produkt. Du altid velkommen til at kontakte os for teknisk rådgivning.

Besma Degreaser+Wash Undervognscentre

Ultralydsrens

(Dansk)

Forstærket korrosionsbeskyttelse

Macorr W og Macorr LS har også forstærket korrosionsbeskyttelse. Efter vask efterlader de en vandig korrosionsfilm på de rengjorte emner, hvilket giver en korttids rustbeskyttelse. Dette er særligt en fordel, når emnerne har pause mellem flere arbejdsprocesser og håndteringer.

Får også bundlinjen til at skinne

Der er god økonomi i at vælge Macorr W eller Macorr LS fra Besma. De kan anvendes til en bred vifte af renseprocesser og er ekstremt drøje i brug – du skal kun bruge en lav dosering i procesbadet. Dertil kommer, at de er supereffektiv og du kommer hurtigt videre med arbejdet.

Et godt arbejdsmiljø

pH-værdien i en 7 %-brugsopløsning er ca. 10,5. Det betyder, at der kun er en minimal risiko forbundet med daglig håndtering af rensevæskerne for dig og dine medarbejdere.
Bremsecaliper før
Bremsecaliper efter
Før og efter vask af bremsekaliber med Macorr LS / 20 min. i ca. 6% brugsopløsning og 50° varmt processvand.
Macorr W

Macorr W

Afrensning og affedtning af værktøj, maskin- og motordele i spule- og vaskemaskiner. Lavtskummende rensevæske med temporær korrosionsbeskyttelse. Vasketemperatur: 65-75°C.

Macorr LS

Macorr LS

Afrensning og affedtning af værktøj, maskin- og motordele i spule- og vaskemaskiner. Lavtskummende rensevæske med temporær korrosionsbeskyttelse. Vasketemperatur: 45-55°C.

Anti Corr

Anti Corr

Let alkalisk rense- og korrosions- beskyttelsesmiddel. Fremmer tørring af emner og giver temporær rustbeskyttelse.

Besma Oil Defoamer

Besma Oil Defoamer

Koncentreret silikonefri skumdæmper. Tilsæt 0,5-2% direkte i brugsopløsningen til affedtningsbade/ultralydskar/ spule-/vaskemaskiner.

Microrens VA

Microrens VA

Afrenser harpiks, olie, fedt, sod, nikotin, tusch, kædeolie, friske asfalt pletter, bremsestøv. Brugsklar rensevæske.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forbindelse med brugen af vores rensevæsker.

Anti Corr

Bremsedele afrenset i Wet Blaster og dyppet i en ca. 5% brugsopløsning med Anti Corr. På ovenstående foto ser du et emne, som er beskyttet med Anti Corr og ét som blot er skyllet i rent vand med tydelig rustudvikling.

Specialrens lavtskummende brochure

Hvilken rensevæske kan bruges til opgaven?

Download “Specialrens – Lavtskummende” brochuren. På bagsiden finder du et skema, der giver et godt overblik over hvilke rensevæsker, der er velegnet til forskellige opgaver. Her kan du læse mere om produkterne og hvordan de anvendes. Er du tvivl, så kontakt Besma – vi rådgiver gerne.

På vores forhandler side finder du en liste over de grossister, som vi samarbejder med samt en liste over webshops og forhandlere til private forbrugere.
//activecampaign