RENGØRING UDE

RENSEVÆSKER PÅ ET HØJT MILJØTEKNISK NIVEAU

Udendørs rengøirng

RENGØRING UDE

RENSEVÆSKER PÅ ET HØJT MILJØTEKNISK NIVEAU

RENGØRING UDE

Om foråret er det tid til rengøring af udendørs arealerne. Facaden afrenses for vinterens belægninger og parkeringspladsen eller flisegangen skal rengøres for belægninger og snavs. Skal der males tag eller træværk er en grundig afrensning også påkrævet.

Besma tilbyder koncentrerede produkter, der rækker til mange kvadratmeter og opgaver. Med Maxi3 All-round får du et produkt, der kan anvendes på alle vaskbare flader og som fjerner olie, sod, fedt, græs, smuds, nikotin og meget mere. Brug det på f.eks til havemøblerne, grillen, båden eller cyklen.

Fliserne afrenses med Befa Fliserens, der er efftektiv mod grimme belægninger. Det er også super effektiv til at afrense linoliebehandlet træ, så det bliver klar til en frisk oliebehandling.

Skal taget afrenses inden maling anvendes Besma RensA10. Det er drøjt i brug: 1 liter Besma RensA10 opblandet i 20 liter vand rækker til ca. 100 kvadratmeter. Inden man går i gang, er det vigtigt at tjekke om temperaturen er rigtig i forhold til produktets virkning, og om der kommer hård sol eller måske regn. Besma RensA10 er også effektiv til at fjerne belægninger på murværk, træ og f.eks havemøbler.

Husk at læse produktinformationen på det enkelte produkt. Du altid velkommen til at kontakte os for teknisk rådgivning.

Befa Fliserens
Maxi3

Maxi3 All-round

All-round affedtning og rengøring. Manuel vask og affedtning. Blandes med vand, skummer. Varmt vand forstærker virkningen.

Befa Fliserens

Befa Fliserens

Befa fliserens løsner effektivt skidt, snavs og grimme belægninger fra betonfliser.

Besma RensA10

Besma RensA10

Rense- og rengøringsmiddel til afrensning af træ- og murværk, fliser m.v.
Effektiv til afrensning af tage før maling.

Vinduesrens

Vinduesrens

Rengøringsmiddel til glasruder og spejle. Velegnet til rengøring af vinyloverflader og instrumentborde m.v.
Blandes med vand.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forbindelse med brugen af vores rensevæsker.

Befa Fliserens anvendt med kost
Afrensning med Befa Fliserens

Afrensning med Befa Fliserens

Tips: Brug Befa Fliserens til afrensning af linoliebehandlet træ

Med Befa Fliserens får du samtidig et produkt, der kan anvendes på mere end bare fliser. Det er også yderst velegnet til afrensning af linoliebehandlet træværk, som for eksempel træmøbler, læhegn, træhuse og terrassebrædder. Det fjerner snavs, belægninger og gammel olie, så det er klar til ny oliebehandling. Læs hvordan her

På vores forhandler side finder du en liste over de grossister, som vi samarbejder med samt en liste over webshops og forhandlere til private forbrugere.
Gulvvask

Hvilken rensevæske kan bruges til opgaven?

Download “Besma RensA10 og Befa Fliserens” flyeren. Her kan du læse mere om produkterne og hvordan de anvendes. Er du tvivl, så kontakt Besma – vi rådgiver gerne.

//activecampaign